Предимствата на образователните играчки Mic-o-Mic

Образователните играчки имат важна роля за развитието на нашите деца. Чрез тях те изучават отделни цветове, форми и компоненти, развиват своята координация и въображение, и разкриват нови хоризонти.

3D Конструкторите от ново поколение Mic-o-Mic са вдъхновени от най-интересните места и теми по света. Образователните играчки на марката откриват безброй възможности пред всички малки бъдещи дизайнери.

Моделите на Mic-o-Mic, сред които ще откриете самолети, коли и лодки, са създадени с изключително добре изразени форми и специално покритие.



Техните ярки цветове и невероятни технически детайли правят сглобяването на комплектите още по-приятно за малчуганите.

Предимствата на образователните играчки Mic-o-Mic

Основните предимства на 3D конструкторите Mic-o-Mic са развитието на фината моторика, въображението и умението за координация между очи и ръце.



От скицирането до тестовите проби, играчките се разработват в тясно сътрудничество с образователен специалист.

Изработени от висококачествени материали, конструкторите Mic-o-Mic покриват всички изисквания за безопасност.

Изразителните комплекти за сглобяване се открояват чрез специални триизмерни форми,  иновативен дизайн, както и с възможност за многократно сглобяване и разглобяване.



Образователните играчки Mic-o-mic са изработени от висококачествени материали в ярки цветове и са изградени с помощта на уникална патентована система с щипки и щифтове.

Превозните средства са здрави и издръжливи, а дългите часове на учене и забавление с тях са гарантирани!

Още от нашия блог: Ръководство с Топ 10 Коледни Подаръци за Деца

Обратно към блога