Ръководство: Топ 5 Коледни Подаръци за Деца



Най-чаканият и обичан празник за малки и големи наближава! Коледа чука на вратата, а заедно с това започва вълнението, приготовленията и Голямото пазаруване.

Скъпи родители,  знаем, че да зарадвате децата си за Коледа е ваша мисия всяка година. Искате да изберете най-хубавия подарък и заедно с него да подарите най-голямата и искрена детска усмивка?

Ние от Toys.bg ще ви помогнем в избора на коледен подарък, като за тази цел сме подготвили кратко Ръководство с Топ 5 Коледни подаръци за Деца:

  1. Нагряваща се плюшена играчка от Warmies

Warmies внася комфорт в ежедневието и вярва, че доброто емоционално състояние е в основата на здравословния живот.

Ето защо
марката създава нагряващи се плюшени играчки за деца, които доставят успокояваща топлина, комфорт и релаксиращ аромат на истинска френска лавандула, облекчавайки стреса и тревожността, насърчавайки по-добрия сън на вашето дете и дарявайки го с щастие!

Просто изберете любимото пухкаво и меко животно на вашето дете, и го поканете в дома си като част от вашето семейство – определено няма да съжалявате!


  1. Забавно детско куфарче от Trunki

Този подарък за вашето дете е не просто цветен и закачлив, но и изключително практичен!

Със своя голям и шарен асортимент, Детските куфарчета Trunki са създадени, за да се справят със скуката по време на път – те могат да се яздят от детето със своите рогца, за които то да се хване, като заемат ролята на забавно превозно средство на колела, което събира всички погледи!

  1. 3D конструктор от Mic-o-Mic

Запознайте се с Mic-o-mic - Конструктори от ново поколение! 

Играчките за сглобяване Mic-o-Mic са изработени от висококачествени материали в ярки цветове. Изградени са с помощта на уникална патентована система с щипки и щифтове.

Всички конструктори са под формата на превозни средства - здрави и издържливи. След като бъдат сглобени, гарантират дълги часове на забавление и въображаема игра, развиваща фината моторика на децата и отношението им към всеки детайл.

  1. Комплект биоразградима кутия за храна + бутилка за вода с анимационни герои от Koziol

Избирайки този коледен подарък за вашето дете, вие допринасяте и за опазването на околната среда – всички продукти на марката Koziol са изработени от 100% рециклируем материал, с отговорност и съвест към природата.

При нас ще откриете страхотни комплекти за деца, включващи биоразградима кутия за храна + бутилка за вода с любимите анимационни герои от Peppa Pig и Paw Patrol.

Комплектите се предлагат в различни цветове – за момче и за момиче. Уверяваме ви, че детето ви ще носи своя комплект от Koziol навсякъде със себе си, като кутията за храна може да послужи още за съхранение на всички негови малки любими вещи.

  1. Конструктор LEGO

Разбира се, не бихме пропуснали така популярните конструктори LEGO, обичани от всички деца по света!

Нашият асортимент обхваща сериите LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, LEGO Duplo, LEGO City, LEGO Friends и LEGO Disney – за всекиго по нещо, без значение пола и възрастта на детето.

Това, което не знаете, е че само на Toys.bg са налични ексклузивни модели конструктори LEGO, които не можете да откриете никъде другаде. Не се чудете, а се сдобийте с тях още сега!

А знаете ли, че специално за вас, родители, сме създали Уникални подаръчни ваучери за всеки празник и щастлив повод на вашето дете?

Това е перфектният оригинален и практичен подарък за кръщене, рожден ден, имен ден, 1-ви юни и Коледа.



Още от блог: Пътуване с деца: Задължителни аксесоари и съвети

Обратно към блога