Плюшенa нагряващa се Червена панда от Warmies
Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Плюшенa нагряващa се Червена панда от Warmies

 Плюшенa нагряващa се Червена панда от Warmies
 Плюшенa нагряващa се Червена панда от Warmies
 Плюшенa нагряващa се Червена панда от Warmies
Toys.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Плюшенa нагряващa се Червена панда от Warmies

49.90 лв.
Добави в Любими

Информация за продукта

Плюшенa нагряващa се Червена панда от Warmies

Сладкото малко мече...... с очи като мъниста и пухкава опашка.

Гледа невинно стопанина си, а от друга страна е доста нахален. Обича да лудува през деня, а вечерта се сгушва уморен в прегръдките ви. Там той ви топли уютно с уханието на лавандула и очаква с нетърпение нови приключения. Сладката червена панда е висока около 25 см и тежи около 750 гр.

С несвалящ се пълнеж от просо и лавандула.

За да осигурите равномерно разпределение на топлината, размачкайте внимателно продукта преди употреба и проверете температурата върху чувствителна част на тялото (напр. сгъвката на ръката). Не забравяйте да следвате инструкциите за употреба!

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕЗИ ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА!

Затопляне в микровълнова или електрическа фурна:Отстранете хартиения етикет от продукта и го запазете за по-късна употреба. Загрейте чистия и сух продукт в микровълновата за максимум 90 секунди при максимум 800 вата. Уверете се, че въртящата се чиния се върти свободно, че е чиста или без остатъци от мазнина и че микровълновата се изключва автоматично след максимум 90 секунди. Изключете функцията грил! За да загреете в предварително загрята електрическа фурна (внимание: само с циркулиращ въздух!), поставете продукта върху топлоустойчива плоча на средния рафт на фурната за максимум 10 минути при 100 °C. Съществуващата функция за скара трябва винаги да бъде изключена! Винаги оставяйте продукта да се охлади до стайна температура преди нагряване. От време на време проверявайте развитието на топлината.

Никога не прегрявайте продукта! Загрявайте продукта само под наблюдение на възрастен. Внимавайте, когато изваждате продукта от микровълновата или фурната. Обърнете внимание на указаното време за нагряване и мощност. Внимание: Директният контакт с кожата може да причини изгаряния. Винаги месете внимателно, особено преди да дадете продукта на дете, за да сте сигурни, че продуктът не е прекалено горещ и че топлината е равномерно разпределена. Внимание: Температурата на повърхността може да продължи да се повишава дори след действителното нагряване след изваждане от микровълновата фурна. Преди употреба проверете температурата на продукта (макс. 41 °C) върху чувствителна част от тялото (напр. в сгъвката на ръката). Опасност:Продуктът трябва да се охлади до стайна температура, а повърхността да бъде чиста и суха преди повторно нагряване. Може да отнеме до максимум 4 часа, докато продуктът се охлади напълно до стайна температура. Чужди предмети или замърсяване (напр. остатъци от храна) могат да повредят продукта. За микровълни с мощност 850-1000 вата времето за нагряване не трябва да надвишава 60 секунди. Ако мощността надвишава 1000 вата, този продукт НЕ трябва да се нагрява. Ако случайно прегреете, оставете продукта да се охлади напълно до стайна температура на безопасно място и не го докосвайте.

Инструкции за поддръжка: Пълнежът на продукта съдържа натурални, обработени зърна просо и изсушена лавандула. Продуктът може да се нагрява толкова често, колкото желаете, без да губи затоплящия си ефект. Моля, третирайте този продукт Warmies ®с грижа за осигуряване на дълъг експлоатационен живот. Почиствайте редовно повърхността на продукта с влажна кърпа и я оставете да изсъхне на въздух преди употреба. Не потапяйте продукта във вода. Винаги съхранявайте продукта на хладно и сухо място след всяка употреба. Периодично проверявайте състоянието на продукта и го изхвърляйте с обикновените битови отпадъци, ако е износен или повреден. Продуктът може да се изтрие. Отделно почистване на пълнежа или вътрешната възглавница не е възможно. Почиствайте продукта само според инструкциите на производителя. Преди продуктът да може да се затопли отново, той трябва отново да изсъхне напълно.

Крайната цена е с включено ДДС.