Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Плюшена нагряваща се Овца Plush Sheep Lila от Warmies

Плюшена нагряваща се Овца Plush Sheep Lila от Warmies

35.50 лв. 22.99 лв.
Спестявате 12.51 лв.
Добави в Любими

Информация за продукта

Плюшена нагряваща се Овца Plush Sheep Lila от Warmies

 • Продуктът е с пълнеж от обработено просо и сушена лавандула
 • Размери около 25 см
 • Затоплете в микровълнова печка и си осигурете часове успокояваща топлина и комфорт. Тези очарователни играчки са ароматизирани с истински френска лавандула, за да осигурят положително сетивно изживяване. Warmies® са идеални за облекчаване на стреса и успокояващи болки.

  Инструкции за употреба

  Отстранете всички етикети и се убедете, че повърхността е чиста и суха преди употреба. Прочетете упътването докрай, за да определите правилното време за нагряване. Когато продуктът се нагрява за първи път, може да забележите малко влага на повърхността, това е съвсем нормално и ще изчезне след няколко нагрявания.

  Инструкции за поддръжка

  Продуктът съдържа обработено просо и сушена лавандула. Почиствайте повърхността с влажна гъба и подсушете преди употреба. В случай на прекалено загряване, оставете продукта докато изстине напълно и не го докосвайте. Можете да изхвърлите продукта в домашния боклук ако е изхабен или увреден. Съхранявайте на хладно и сухо място. Използвайте продукта само под надзора на възрастен. Убедете се, че микровълновата е чиста, и че чинията може да се върти свободно. Запазете инструкциите за бъдеща употреба.

  -----

  Продуктът отговаря на Британски стандарт BS 8433:2004. ВНИМАНИЕ този продукт може да причини изгаряния. Избягвайте продължителен директен контакт с кожата. Внимавайте, когато вадите продуктът от микровълновата. Не поглъщайте съдържанието. Не прегрявайте. Само за употреба в микровълнова. Нагорещени продукти не бива да бъдат давани на деца под 3 години поради риск от изгаряния

  Дозагрявайте само ако продуктът е със стайна температура.

Търсене по тагове