Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Нагряващ се Мистър Хуутъл Socky Dolls Mr Hootle

Нагряващ се Мистър Хуутъл Socky Dolls Mr Hootle

33.00 лв.
Добави в Любими

Информация за продукта

Нагряващ се Мистър Хуутъл Socky Dolls Mr Hootle

Продуктът е с пълнеж от обработено просо и сушена лавандула. Гаранция 6 месеца
Инструкции за употреба
Отстранете всички етикети и се убедете, че повърхността е чиста и суха преди употреба. Прочетете упътването докрай, за да определите правилното време за нагряване. Когато продуктът се нагрява за първи път, може да забележите малко влага на повърхността, това е съвсем нормално и ще изчезне след няколко нагрявания.
Инструкции за поддръжка
Продуктът съдържа обработено просо и сушена лавандула. Почиствайте повърхността с влажна гъба и подсушете преди употреба. В случай на прекалено загряване, оставете продукта докато изстине напълно и не го докосвайте. Можете да изхвърлите продукта в домашния боклук ако е изхабен или увреден. Съхранявайте на хладно и сухо място. Използвайте продукта само под надзора на възрастен. Убедете се, че микровълновата е чиста, и че чинията може да се върти свободно. Запазете инструкциите за бъдеща употреба.
Продуктът отговаря на Британски стандарт BS 8433:2004. ВНИМАНИЕ този продукт може да причини изгаряния. Избягвайте продължителен директен контакт с кожата. Внимавайте, когато вадите продуктът от микровълновата. Не поглъщайте съдържанието. Не прегрявайте. Само за употреба в микровълнова. Нагорещени продукти не бива да бъдат давани на деца под 3 години поради риск от изгаряния
Нагряване: 600-800W - 2 минути, 850-1000W - 90 секунди
Дозагрявайте само ако продуктът е със стайна температура.

Търсене по тагове