Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Любими рецепти. 230 бланки за рецепти

Любими рецепти. 230 бланки за рецепти

25.00 лв.
Добави в Любими

Информация за продукта

Любими рецепти. 230 бланки за рецепти

Тази книга е създадена като пирамида за удобно поставяне върху кухненския плот. Практична и безкрайно лесна за ползване. Напълни я с твоите вдъхновяващи рецепти! Персонализирай я допълнително с предлаганите стикери или с цветни моливи и малко въображение.

А страстните кулинари могат да създадат своя колекция от готварски книги по теми - една за десерти, една за парти храна, една здравословна кухня, една за традиционни български български ястия, една за любими семейни рецепти и т.н.

„Любими рецепти. 230 бланки за рецепти“ e прекрасен елегантен тефтер със стойка на пирамида, за да ти е удобно да го поставиш изправен върху кухненския плот. Когато готвиш някоя от любимите си изпитани рецепти – тези, които са предварително попълнени от теб в тефтера, продуктите и рецептата ще са ти винаги пред погледа. Няма да се налага да прелистваш, защото стои изправен и сам и няма начин да се затвори, точно в най-напечения момент от готвенето.
Така и риска да го изцапаш докато готвиш е много по-малък.
Практичен, удобен, стилен и елегантен, но най-вече устойчив, за да не се разпада след поредното прелистване. А да съхранява за много по-дълго време твоите любими рецепти.
Запиши всичките си любими рецепти, както и тези на семейството ти, в него, за да са ти винаги на една ръка разстояние. Използвай всичките 230 бланки за рецепти, за да създадеш твоята персонална кулинарна книга.

Автор: Колектив

Крайната цена е с включен ДДС.