Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Kailey's Queens Baking Club

Oнлайн готварски клас за момичета

Торта с ананас

Запазете своето място сега с код TOYSBG10 и 10% намаление

Събитие за ноемврийски клуб за печене:
За България:
Събота, 14 ноември 2020 г. от 19:00 ч.
- Сега за първи път клас за печене на мама и дъщеря.
- Целта на събитието е да насърчи децата да изучават английски език чрез готвене.

Получавате списък с необходимите съставки, които да си снабдите предварително!

Обзалагам се, че никога не сте правили нещо подобно! Ако все пак не сте, трябва да се присъедините към нас! Хайде да направим торта с много ананас. Ние не само ще правим това вкусно лакомство, но ще се присъединяваме към момичета по целия свят!

Събитието е за момичета на възраст от 9 до 15 години. Целта на събитието е да насърчи децата да изучават английски език чрез готвене.

Нямаме търпение да съберем нашите кралици от цял свят, за да изпечем вкусни лакомства! Ще се видим там!

Запазете своето място сега с код TOYSBG10 и 10% намаление

Коя е Kailey?

Kailey Breyer завърши университета в Южна Калифорния през май 2020 г. със специалност Индустриално и системно инженерство.

Тя е страстна, енергична жена, която е посветена да насърчава жените. Фокусът на Kailey е да помага на другите.

Тя създаде Kailey’s Queens, безопасно пространство за 9-15-годишни момичета, за да се изключи от социалните мрежи и да изгради реални връзки и да постигне доверие.

След като осъзна липсата на подкрепа за момичетата в тази възрастова група - и познавайки собствената си страст да им помага - Kailey прекара значително време в проучване на пазара.

Тя изследва стотици млади момичета в страната и признава липсата на връзка и подкрепа, която изпитват от други момичета в тяхната общност. Голямото търсене, както от момичетата в тази възрастова група, така и от техните родители, предостави възможност на Kailey да създаде положително, безопасно пространство за млади момичета и да освети нейния предприемачески дух. Kailey започна да организира събития като SPA нощи, кино вечери, женски вечери и други, за да формира общност, в която момичетата могат да участват в разнообразни дейности и да получат увереност по приятен начин.

Когато пандемията прекрати събитията, Kailey веднага започна събития онлайн Zoom, позволявайки на общността да се разшири до всички 9-15-годишни момичета по света. Общността на Kailey’s Queens дава възможност на момичетата от GEN-Z да откъснат поглед от социалните медии и да създадат подкрепящи, позитивни приятелства.

Kailey посвещава всеки час, в който не спи, на отглеждането на Kailey’s Queens и помага за едно позитивно влияние в живота на младите момичета.


Запазете своето място сега с код TOYSBG10 и 10% намаление