Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Kailey's Queens Baking Club

Събитие за януарски клуб за печене

Барове еднорози - онлайн готварски клас за момичета

Запазете своето място сега с код TOYSBG10 и 10% намаление

Събитие за януарски клуб за печене:
За България:
Събота, 9 януари 2021 г. от 19:00 ч.
Целта на събитието е да насърчи децата да изучават английски език чрез готвене.

Получавате списък с необходимите съставки, които да си снабдите предварително!

Събитието е за момичета на възраст от 9 до 15 години. Целта на събитието е да насърчи децата да изучават английски език чрез готвене.

Не забравяйте да купите и измерите съставките си преди партито за печене!
Нямаме търпение да съберем нашите кралици от цял свят, за да изпечем барове Unicorn, най-вкусното и цветно лакомство! Ще се видим там!

Запазете своето място сега с код TOYSBG10 и 10% намаление

Коя е Kailey?

Kailey Breyer завърши университета в Южна Калифорния през май 2020 г. със специалност Индустриално и системно инженерство.

Тя е страстна, енергична жена, която е посветена да насърчава жените. Фокусът на Kailey е да помага на другите.

Тя създаде Kailey’s Queens, безопасно пространство за 9-15-годишни момичета, за да се изключи от социалните мрежи и да изгради реални връзки и да постигне доверие.

След като осъзна липсата на подкрепа за момичетата в тази възрастова група - и познавайки собствената си страст да им помага - Kailey прекара значително време в проучване на пазара.

Тя изследва стотици млади момичета в страната и признава липсата на връзка и подкрепа, която изпитват от други момичета в тяхната общност. Голямото търсене, както от момичетата в тази възрастова група, така и от техните родители, предостави възможност на Kailey да създаде положително, безопасно пространство за млади момичета и да освети нейния предприемачески дух. Kailey започна да организира събития като SPA нощи, кино вечери, женски вечери и други, за да формира общност, в която момичетата могат да участват в разнообразни дейности и да получат увереност по приятен начин.

Когато пандемията прекрати събитията, Kailey веднага започна събития онлайн Zoom, позволявайки на общността да се разшири до всички 9-15-годишни момичета по света. Общността на Kailey’s Queens дава възможност на момичетата от GEN-Z да откъснат поглед от социалните медии и да създадат подкрепящи, позитивни приятелства.

Kailey посвещава всеки час, в който не спи, на отглеждането на Kailey’s Queens и помага за едно позитивно влияние в живота на младите момичета.


Запазете своето място сега с код TOYSBG10 и 10% намаление