Само 50.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 50 лв.
089 700 4640
Количка 0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Плюшено Нагряващо се и охлаждащо се Тюркоазено Мече

Плюшено Нагряващо се и охлаждащо се Тюркоазено Мече

43.00 лв.

Информация за продукта

Плюшено Нагряващо се и охлаждащо се Тюркоазено Мече

Продуктът е с пълнеж от обработено просо и сушена лавандула. Гаранция 6 месеца
Инструкции за употреба
Отстранете всички етикети и се убедете, че повърхността е чиста и суха преди употреба. Прочетете упътването докрай, за да определите правилното време за нагряване. Когато продуктът се нагрява за първи път, може да забележите малко влага на повърхността, това е съвсем нормално и ще изчезне след няколко нагрявания.
Инструкции за поддръжка
Продуктът съдържа обработено просо и сушена лавандула. Почиствайте повърхността с влажна гъба и подсушете преди употреба. В случай на прекалено загряване, оставете продукта докато изстине напълно и не го докосвайте. Можете да изхвърлите продукта в домашния боклук ако е изхабен или увреден. Съхранявайте на хладно и сухо място. Използвайте продукта само под надзора на възрастен. Убедете се, че микровълновата е чиста, и че чинията може да се върти свободно. Запазете инструкциите за бъдеща употреба.
Продуктът отговаря на Британски стандарт BS 8433:2004. ВНИМАНИЕ този продукт може да причини изгаряния. Избягвайте продължителен директен контакт с кожата. Внимавайте, когато вадите продуктът от микровълновата. Не поглъщайте съдържанието. Не прегрявайте. Само за употреба в микровълнова. Нагорещени продукти не бива да бъдат давани на деца под 3 години поради риск от изгаряния
Нагряване: 600-800W - 2 минути, 850-1000W - 90 секунди
Дозагрявайте само ако продуктът е със стайна температура.

Търсене по тагове