Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Триколка KinderKraft EASYTWIST, Розова

Триколка KinderKraft EASYTWIST, Розова

299.00 лв.
Добави в Любими

Информация за продукта

Триколка KinderKraft EASYTWIST, Розова

Идеалната алтернатива на количката

EASYTWIST съчетава ползите за детско развитие с удобство за родителите. Модулният му дизайн означава, че се променя заедно с нарастващите нужди на вашето малко дете, подобрява уменията им за координация и ги подготвя за независимо каране. Това е трик, който позволява на децата да развиват сетивата си, двигателната координация и двигателните си умения при всяка разходка.
Лека и издръжлива рамка от магнезиева сплав

Когато дойде време за независими маневри, леката рамка от магнезиева сплав ще помогне на вашето дете да балансира и да контролира триколката. Освен това е издръжлив, което означава, че ще служи на малкото дете за дълго време. За по-голяма естетика и издръжливост цялата конструкция е направена от един глас. Рамката също е устойчива на корозия и абсорбира вибрации, което означава, че нищо не нарушава забавлението.
Независимо дали детето предпочита зрителния контакт с родителя или се възхищава на гледките, трикът е чудесен, защото и двете опции са на ваше разположение. Системата CLICK & TWIST означава, че просто натискате бутон и завъртате седалката, за да промените позицията.
Динамично шофиране или може би кратка дрямка? Регулируемата облегалка осигурява както удобна позиция на седене, така и наклонена позиция, което е идеално, ако детето ви иска да подремне.
Независимо дали ще се разхождате под силно слънце, вятър или дъжд, широката водоустойчива качулка, изработена от UPF 50+ плат, ще защити вашето дете! В EASYTWIST едно движение променя наклона на качулката, за да защити детето ви (особено по време на дрямка). Освен това прозорецът на качулката ви позволява дискретно да контролирате ситуацията.
Този мотор расте заедно с вашето дете, като се адаптира към неговите нужди. EASYTWIST също така развива уменията на вашето дете, подобрява координацията им и ги подготвя за самостоятелно каране, като в крайна сметка се превръща в лека триколка. Това означава, че ще придружава детето ви дълго време.

Триколката се предлага с практични аксесоари. Можете да съхранявате всичко, от което се нуждаете, в удобната чанта за връзване и кошница за дребни предмети и да поставите бутилката си за кафе или вода в държача за чаша.

Спецификации

  • Brand: Kinderkraft
  • Model: EASYTWIST
  • За деца на възраст: от9 месеца до 5 години
  • Тегло: 10 kg
  • Височина (с родителска дръжка): 102 см
  • Височина (триколка със сенник): 130 см
  • Стандарт: EN-71
  • Включено: Държач за чаша, чанта, звънец
  • Размери опаковка: 73 x 43 x 28,5 cм/11,8 кг

Крайната цена е с включено ДДС.

Търсене по тагове