Warmies за Родители - Вижте всички Аксесоари за Студените зимни дни

Toys.bg обича всички деца, както и техните родители. Обичаме да се грижим за вашето безгрижие, комфорт и да сме „виновни” за усмивките на лицата ви.

В студените зимни дни топлината и комфортът са повече от необходими. Уютен дом, удобно кресло, хубава книга и топли пантофи – на нас ни звучи като перфектния начин за релаксация след един дълъг декемврийски ден.

Вече сме ви запознали с така обичаните от децата нагряващи се плюшени играчки Warmies. В тази статия ще концентрираме вниманието ви към Warmies за родители и всички затоплящи се аксесоари за студените зимни дни, които предлагаме за вас.

  1. Пухкав, мек и топъл шал с аромат на мента

Това е перфектният шал за зимата – за вас и за подарък на близък човек. Нагрява се, адаптира се идеално и затопля врата. В подвижния си пълнеж съдържа просо и билки.

  1. Плюшен нагряващ се колан

Дълъг и много мекичък, този нагряващ се колан от Warmies затопля бъбреците и долната част на гърба. Неговата топлина и аромат на истинска лавандула го правят чудесно “хапче” за добро настроение!

  1. Ментова затопляща се възглавница


Кой не би искал да заспива върху топла, мека, плюшена и с аромат на билки възглавница? С нея спокойният сън и сладките сънища са гарантирани!

  1. Плюшен нагревател-възглавничка за врат

Нека успокояващата топлина и ухание на лавандула ви обгърнат още сега! Висококачествените нагряващи се възглавници за врат от Warmies ще се превърнат във вашия любим аксесоар не само през зимата, но и по всяко време от годината. Просто изберете своя любим дизайн и се насладете на усещането.

Вижте още: Защо Koziol са предпочитаните кутии и аксесоари за хранене и как те опазват околната среда?

Обратно към блога