Mic-o-Mic - 3D Конструктори от ново поколение!

Mic-o-Mic
Мic-o-mic е марка за образователни дизайнерски конструктори, насочена към индивидуалните способности и умения на децата.

Конструкторите Mic-o-Mic се състоят от отделни части, свързани с помощта на уникална патентована система с щипки и щифтове.

Всяка част е удобна за използване и с атрактивен за децата цвят.

3D Construction Kit

Независимо дали с крила, колела или платна, всички модели Mic-o-Mic са с ясно дефинирани форми и ярки цветове, което ги прави абсолютно уникални и отличаващи се.

Конструкторите Mic-o-Mic са комбинация между впечатляващ дизайн и тактилни елементи, създавайки една образователна концепция.

Със своя моделно ориентиран дизайн те насърчават учебния процес, който специално тренира триизмерното въображение на детето.Малчуганите ще се гордеят със своя изработен и завършен модел, което ще ги стимулира да преминат към следващото ниво.

Цялата гама конструктори Mic-o-Mic мотивира децата и родителите да играят заедно, състезавайки се помежду си.

 Защо да изберете Mic-o-Mic?

Има редица причини, поради които да изберете конструкторите на Mic-o-Mic за вашето дете:

1. Творчество и учене
: Играчките на Mic-o-Mic стимулират въображението и уменията за ръчна работа на децата. С тях те могат да създават и реализират свои собствени идеи.

2. Качество и безопасност: Всички конструктори Mic-o-Mic са изградени от висококачествени материали и са тествани за съответствие със стандартите за безопасност.

3. Разнообразие: Mic-o-Mic предлага широка гама конструктори - винаги ще намерите нещо, което да впечатли вашето дете.

4. Семейно преживяване: Играта с конструкторите Mic-o-Mic може да бъде истинско семейно преживяване, където децата и родителите работят заедно по проекти и се забавляват.


С Mic-O-Mic развитието и забавлението на вашето дете са на първо място!

Вижте всички продукти Mic-o-Mic тук.

Обратно към блога