Koziol обича децата - Tоп 4 Биоразградими Кутии и Бутилки с любими герои

В предишна статия разкрихме за вас Защо Koziol са предпочитаните кутии и аксесоари за хранене и как те опазват околната среда.

И тъй като нашите деца и средата, в която те живеят, са най-важни, днес ще ви представим Топ 4 биоразградими кутии за храна и бутилки с любими анимационни герои. 

Те са не само цветни, забавни и практични, но и 100% екологични и рециклируеми.



Koziol обича децата - Tоп 4 Биоразградими Кутии и Бутилки с любими герои


      1. Комплект кутия за храна и бутилка Paw Patrol Pink

В тази голяма биоразградима детска кутия за обяд храната на вашето момиченце ще бъде добре съхранена и ще остане свежа за дълго време. Бутилката за многократна употреба е идеалният спътник за детска градина и училище, a така познатите и сладки пухкави герои от Paw Patrol допринасят за още по-голяма веселба!



  1. Комплект кутия за храна и бутилка Paw Patrol Blue


Ето и „момчешкият” вариант на този страхотен комплект от 100% природосъобразни детска кутия за храна и бутилка за вода. С него обядът никога не е бил по-вкусен!

  1. Комплект кутия за храна и бутилка Paw Patrol Sand

Този вариант на биоразградимия сет за обяд е в пясъчен неутрален цвят, но нашите кучешки другари отново присъстват, за да направят храненето на детето цветно и приятно.

  1. Комплект кутия за храна и бутилка Peppa Pig

Къде без Peppa Pig? Емблематичните прасенца, обичани от всички деца, са главните герои тук! Поканете ги на вашата маса и споделете заедно обяда си – с Peppa Pig веселието е гарантирано!



*Всички продукти са без токсини, без вредни добавки за цветовете, без замърсяващи и омекотяващи агенти, без Бисфенол А (BPA-Free). Не миришат и нямат вкус на пластмаса.


Още от нашия блог: Warmies за Родители – Вижте всички Аксесоари за Студените зимни дни

Обратно към блога