Запознайте се с Warmies - любимите на всички деца затоплящи се плюшени играчки

Затоплящите се плюшени играчки Warmies® са основани с една много простичка нагласа и тя е, че всеки може и заслужава да изпита уют, топлина и комфорт в ежедневието си.

Вдъхновяващото благополучие е в основата на бранда, чиито продукти осигуряват успокояваща топлина и ароматен комфорт за всички възрасти.

Warmies

Warmies са нагреваеми, изключително меки и децата се чувстват добре, заспивайки с тях. Те облекчават стреса и безпокойството, насърчавайки спокойния сън.

Огромното разнообразие и дизайн с любими на децата животни и анимационни герои прави играчките Warmies техните нови най-добри приятели за гушкане!

Нагряващите се играчки Warmies са идеални за използване през нощта или просто като очарователна мека играчка. Те помагат за облекчаване на стреса, както и при хипертония, артрит, втрисане, синузит, мигрена, бурсит, безсъние, спазми, колики и грип.


 
От векове лавандулата е синоним на спокойствие и релаксация. Warmies съдържат точното количество истинска изсушена френска лавандула от местни производители в Прованс, Франция.

Оригинален дизайн, луксозни тъкани, ферми за лавандула в Прованс, достъпни цени, модерни производствени съоръжения, безупречна безопасност - всичко това е част от комфорта, който Warmies ще ви подари.

Просто загрейте в микровълнова фурна, за да усетите успокояващия аромат на лавандула. Играчките са безопасни за нагряване, тъй като са изработени от специфични материали, които подходящи за микровълнови фурни и устойчиви на топлина.

Всички продукти Warmies® имат инструкции за отопление, прикрепени към етикета и тези инструкции трябва да се спазват много внимателно.

Играчките имат лента за откопчаване, за да може да се извади пълнежа и да бъдат изпрани.

Освен меки нагряващи се играчки, Warmies предлагаа богат асортимент от пантофи, шалове, възглавници за врат и колани за цялото семейство.

Станете част от вълшебния свят на Warmies още сега!

Тук можете да разгледате всички продукти на марката.

Обратно към блога