Нагряващите се плюшени играчки
Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Нагряващите се плюшени играчки

Warmies - затоплящи се плюшени детски немски играчки

Warmies® са основани с една много простичка нагласа, че всеки може да изпита комфорт в ежедневието си. Вдъхновяващото благополучие е в основата на това, което правим. Нашите продукти осигуряват успокояваща топлина и ароматен комфорт за всички възрасти, безопасни са за всички възрасти и са обичани от всички възрасти.
Warmies са нагреваеми, невероятно удобни и се всички се чувстват невероятно с тях. Те осигуряват облекчение на стреса и безпокойството, насърчават спокоен сън.
От векове лавандулата е синоним на спокойствие, релаксация, спокойствие, успокояване и спокойствие. Warmies съдържат точното количество ИСТИНСКА изсушена френска лавандула, произведена от местни производители в Прованс, Франция.

Оригинален дизайни, луксозни тъкани, ферми за лавандула в Прованс, достъпни цени, модерни производствени съоръжения, безупречна безопасност, всичко, което правим, е с мисълта за вашия комфорт.

Повече от 25 години сме верни на тази вяра и се чувстваме благословени за милионите хора, до които сме докоснали. Warmies задава стандартите за комфорт и уелнес. Не е тайна, че играчките са обичани по целия свят. Каним ви да изпитате комфорта на Warmies и да станете част от голямото ни удобно семейство!

Идеалени са за използване като нагряване през нощта или просто като очарователна мека играчка. Те помагат за облекчаване на стреса, хипертония, артрит, втрисане, синузит, мигрена, бурсит, безсъние, спазми, колики и грип.

Просто ги загрейте в микровълнова фурна или фурна, за да усетите успокояващият аромат на лавандула. Безопасни са за нагряване, тъй като са изработени от специфични материали, които са безопасни за микровълни и устойчиви на топлина.

Всички продукти Warmies® имат инструкции за отопление, прикрепени към етикета и тези инструкции трябва да се спазват много внимателно. Ако вашият Warmies® продукт е прегрял по погрешка, трябва да го изхвърлите в нормални битови отпадъци, след като го оставите да се охлади до стайна температура.

Играчките имат лента за откопчаване, за да може да се извади пълнежа и да бъдат изпрани.

Warmies освен меки нагряващи играчки, имат богат асортимент от пантофи и шалове за цялото семейство

Най-добрият приятел на децата - нагряващите се Warmies

Intelex Warmies Microwavable Warmer - Sheep / Lamb - Zhu Zhu

               
За секунди в микровълновата печка
и се разнася аромат на лавандула

                         Warmies All Winter Long | Appalachian Outfitters

                                                                                                                  Топли крачета за цялото семейство                            Warmies Heatable Plush Slippers $19.99 (Retail $32.99) - STL Mommy

                  
.Warmies® Sheep Wrap – Affordable Styles For YouТези очарователни шалчета на врата
                                                           са идеални за облекчаване на стреса и успокояващи болки.

Публикувано: 06.05.2021 16:49