Trunki
Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Запознайте се с Trunki

Trunki са екип от големи деца, посветени на изработването на страхотни неща, които разработват продутки за усмивките и прекратяват уморителното семейно пътуване.
"Ние вярваме, че пътуването е свързано с нови преживявания, създаване на спомени и правене на всяко пътуване също толкова приятно, колкото и дестинацията. Разбираме, че докато родителите купуват продукти, децата се сприятеляват с тях, така че всичко, което създаваме, има функционалността, която възрастните ценят, и личността, която децата обожават. Имаме екип от талантливи хорас голямо въображение, които са се посветили на това да правят пътуванията с малки деца приятни. Те използват гениален дизайн (и малко приказен прах), за да създадат продукти за всяко пътуване, независимо дали е еднодневна екскурзия до зоологическата градина или околосветско пътешествие "- Роб Лоу MBE - основател, главен изпълнителен директор и татко Trunki.

"През 2012 г. двугодишен проект на Трънки у дома се осъществи, когато първият британски куфар за возене бе направен. Поставихме си за цел да направим нашия куфар изцяло от пластмаса. По този начин, когато Trunki достигне края на живота си, след много години щастливи пътувания, той може да бъде върнат обратно в нашата фабрика, разтопен и възроден като чисто нов Trunki. Използването на този холистичен подход е вдъхновено от дизайна „Cradle to Cradle“ и ние вярваме, че ключът към успешното производство е да бъдем внимателни към живота и бъдещите поколения. За да се случи това, дизайнерският екип на Trunki трябваше да реинженерира целия продукт, за да елиминира всичките 25 метални части (главни винтове, панти и щифтове) от китайската версия и хитро да го проектира, за да може просто да „щракне“. Това означаваше, че Trunki ще остане здрав и издръжлив, като същевременно осигурява по-бърза и по-ефективна поточна линия. Дизайнът беше толкова иновативен, че спечелихме Дизайн на годината за потребителски продукти на наградите за пластмасова промишленост през 2012 г. Резултатът беше невероятно екологичен продукт, който беше рентабилен за производство във Великобритания. Наистина сме щастливи, че не само намалихме масово въглеродния си отпечатък, но и успяхме да създадем голям брой работни места за британския производствен пазар в нашата фабрика, Magma Molding."

Trunki е най-добрият спътник на пътуващите по целия свят. Проектирани да се използват като ръчен багаж, който децата могат да опаковат с всичките си любими принадлежности, докато родителите ги теглят.

Tipu Tiger

Пълно с чудесни функции:
- Сигурни заключващи (фиксиращи и удобни) дръжки;
- Управление и стабилност;
- Подвижна каишка за носене / теглене;
- Дръжки за носене;
- Мека гумена тапицерия за защита на малките пръсти;
- Вътрешен джоб с предпазни колани;
- Всички куфари Trunki се доставят с 5-годишна гаранция, която влиза в сила от датата на покупката;

НАГРАДИ:
От 2006 г. насам над 100 награди от сектора на детските градини, играчките, дизайна и бизнеса от цял свят.

ДОБРО ЗА ПЛАНЕТАТА:
Повторна употреба: Ние правим нашите продукти изключително трайни, за да могат да бъдат предадени и използвани от следващото поколение.
Рециклиране: Trunki са специално проектирани за разглобяване, което означава, че всеки продукт може да бъде рециклиран.

Разполагаме с много добър онлайн рейтинг: 5 *, които свидетелстват за това колко много се харесват нашите продукти както от родителите, така и от децата.

Ние тестваме всички наши продукти, за да сме сигурни, че са супер безопасни за най-малките. Тук, в Trunki, ние сме отговорни, както за безопасността, така и за страхотния дизайн. Знаем, че нашите продукти са много повече от просто багаж; деца и родители се отнасят към гамата Trunki като лоялни спътници при пътуване! Ето защо ние се уверяваме, че всички наши продукти отговарят на определените стандарти за безопасност на играчките за Директива 2009/48 / ЕО на ЕС, която включва:
EN71 част 1: Механична и физическа, за да се осигури структурна безопасност и стабилност за използване от дете
EN71 част 2: Запалимост
EN71 част 3: Химичен състав (включително регламентите на REACH), за да се гарантира, че няма следи от елементи, вредни за децата.

Винаги следим и за променящите се разпоредби. Така, че можете да бъдете уверени, че продуктите на Trunki не само ще направят пътуването ви щастливо, но ще направим колкото можем, за да го направим и безопасно.

Освен страхотните куфари на колела Trunki имат и още забавни продукти за деца:

Бутилки

Trunki Drink Bottle – Madison Kids

Възглавници за път
Yondi Blue - Bert

Кутии за храна
Trunki | Ride-on Suitcase | Kids Luggage | Australia | Trunki Luggage |  Party Twinkle - partyware, gifts & more | info@partytwinkle.com.au

Колани за прохожданеTrunki - ToddlePak – BestBaby

Цветни ранициTrunki ToddlePak Kids Backpack by Trunki (ToddlePak-Backpack)

Термо чанти за обядTrunki : 2 in 1 Kids Lunch Bag Backpack - Available in 5 Designs by Trunki ( Lunch-Bag-Backpack)

Куфари Trunki 


https://toys.bg/search?tag=trunki%20%D0%BA%D1%83%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%B8

А вие готови ли сте за безопасно и неповторимо пътуване? :)

Публикувано: 05.05.2021 23:59