Pampers - винаги до вас
Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Pampers - винаги до вас

Download Pampers logos as SVG (vector file), PNG or JPG | Brandy

През 1956 г. изследователят на P&G Виктор Милс не харесва платните пелени на новороденото си внуче. Той възложи на колеги изследователи от изследователския отдел на P&G в Маями, Охайо, да се опитат да направят по-добра пелена за еднократна употреба.

Pampers е посветен на щастливото и здравословно развитие на всяко бебе. Научете повече за нас, нашите продукти и нашия ангажимент към вас.Като родител търсите най-добрите памперси и кърпички, които да ви помогнат да поддържате бебето си сухо, чисто и удобно.

Чудите се кой размер пелена да изберете за вашето мъниче? Pampers е работил с повече от 8000 бебета и техните родители, като е направил над 400 000 измервания за прилепване на памперса, за да избере точно подходящия диапазон от размери за всяко семейство.

Diaper Size and Weight Chart

Size N diapers <10 6-9 1
Size 1 diapers 8-14 6-9 2.5
Size 2 diapers 12-18 6-9 2.5
Size 3 diapers 16-28 5-7 10
Size 4 diapers 22-37 5-7 10
Size 5 diapers >27 5-7 14
Size 6 diapers >35 5-7 14

Памперсите за новородени Pampers са супер меки и силно абсорбиращи. Селекция включва популярните Swaddlers и Pure Protection, както и специални пелени и кърпички за бебета с чувствителна кожа. Дори има пелени за плуване. Каквито и да са вашите нужди, те предлагаме опции, за да можете да изберете най-добрите памперси за вашето новородено бебе.

Освен да проверите дали пелената отговаря на теглото на вашето бебе, има четири бързи проверки, които можете да направите, за да сте сигурни, че пелената на бебето ви пасва правилно:

-Коланът на памперса трябва да седи точно под корема на бебето.
-Маншетите на краката не трябва да имат празнини. След като пелената е включена, прокарайте два пръста точно в маншетите на краката, за да ги поставите в правилното положение, за да предотвратите течове.
-След като пелената е закрепена, трябва да можете да поставите два пръста под лентата. Това означава, че памперсът е поставен правилно - не е прекалено плътно, не е прекалено хлабав.
-Когато свалите пелената, не трябва да виждате никакви червени следи.

Когато вашето мъниче се мърда много, пълзи или започва да ходи, помислете за памперси, които са по-лесни за бързо сваляне. Например може да ви харесат Pampers Pants.

Pampers Newborn Diapers and Wipes pampers-sensitive-wipes-new

Мокрите кърпички на Памперс помагат за поддържане на естественото pH на кожата

0% феноксиетанол, парабен, парфюм и алкохол
Специално проектиран с оглед на нуждите на кожата на вашето бебе
Меки като кърпа и вода
Идеален за чувствителната кожа на бебето
Клинично доказано нежени
Проектиран с оглед на деликатната кожа на вашето бебе
Безопасността на вашето бебе винаги е на първо място
Като майки и татковци също знаят, че намирането на най-доброто за вашето бебе понякога може да обърка.

img2-desktop

Най-добрият избор за Вашето бебе!

Публикувано: 25.06.2021 16:44