LR хранителни добавки и козметика за малки и големи
Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

LR хранителни добавки и козметика за малки и големи

LR Health & Beauty Systems Kft. - Budapest

Една от водещите компании за директни продажби в Европа. Висококачествени продукти за здраве и красота „Made in Germany“, както и уникална бизнес възможност вдъхновяват милиони клиенти и хиляди търговски сътрудници по целия свят. 

От ПОВЕЧЕ ОТ 35 ГОДИНИ LR вярват в значението на думата ПОВЕЧЕ! Освен повече здраве и красота, за тях това означава: повече свобода, повече единство, повече за семейството, повече възможности. Техните иновативни, високоефективни продукти за здраве и красота „Made in Germany“ подпомагат здравето и благосъстоянието на потребителите ни. Те са разработени в съответствие с най-новите постижения на науката и се произвеждат с най-добрите натурални съставки.

Чрез продуктите им можете не само да повишите благосъстоянието си, но също така и да изградите успешно професионално бъдеще като сътрудници на LR. Като една от водещите компании за директни продажби в Европа те са ваш надежден партньор. Помагат да стартирате бизнеса си и да напишете своята собствена история на успеха. С тях вие можете да постигнете финансова стабилност и свобода и да сбъднете мечтите си – днес и утре.

                                Meilenstein in der Firmengeschichte

С 29 международни представителства, 1200 служители и хиляди независими търговски сътрудници те са една от водещите компании за директни продажби в Европа. Чрез постоянно разработване на нови пазари се гарантира непрекъснат растеж на LR Health & Beauty.

За LR многообразието, гъвкавостта и сигурността са нещо повече от само фрази. Като сътрудници на LR вие продавате висококачествени продукти като допълнителна или основна дейност и по този начин изграждате свой собствен бизнес. Кога, къде и с кого да работите зависи изцяло от вас. Вие решавате дали да се включите – без никакъв риск.

LRGKF – С ОБИЧ И ГРИЖА ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ: 90 милиона деца по света живеят в периферията на обществото и без шанс за социално включване. За да дадат надежда за по-добри перспективи, през 2009 г. създадохме LR Global Kinds Fund. Те спазват обещанието си „More Quality for your Life“ и с наша подкрепа деца от много страни получават възможност за по-добро бъдеще.

                                                      aloe vera kids set | Aloe vera, Aloe, Health beauty

LR Global Kids Fund е основан на база на общия ангажимент на компанията, служителите и сътрудниците й. Те не са просто организация за подпомагане на деца, те са част от марката LR и следователно сме посланици на обещанието на нашата марка „More Quality for your Life“. Във всеки аспект. LRGKF подкрепя преди всичко национални и международни проекти за подпомагане на деца в областта на здравеопазването и образованието. LR означава успех без обиколни пътища и с дългосрочни перспективи. LR Global Kids Fund също е посветен на този девиз. Тяхната максима е открита и устойчива подкрепа без бюрокрация. Винаги директно на място. За тази цел те си сътрудничат със сериозни организации. 100% от даренията отиват за местни проекти, а административните разходи на фонда се покриват от корпоративното дарение на LR. В момента LRGKF подпомага следните национални и международни проекти в областта на детското здравеопазване и образованието.

12 000 тона листа от Алое Вера годишно се обработват за производството на техните продукти – с това огромно количество те са един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в света. От повече от 15 години разработват и произвеждат продукти с Алое Вера в една от най-модерните производствени бази за Алое Вера в Европа.

Алое Вера има многофункционално приложение благодарение на многобройните си активни съставки. За техния Aloe Vera Гел за пиене те използваме само висококачествения чист гел от листата на растението. Така Aloe Vera Геловете за пиене от LR ви помагат да се наслаждавате на живота пълноценно, като ви снабдяват с вещества, защитават, регенерират и активират тялото ви. 1,2,3
Суровините се доставят директно от техни надеждни партньори от Мексико и тяхното качество се контролира постоянно в собствената им производствена база в Ален. Това е начинът да постигнат стандарти, които надвишават законовите изисквания. Заради това, и не само, Геловете за пиене носят печата за качество на SGS INSTITUT FRESENIUS. 
1 Съдържащият се в Aloe Vera Геловете за пиене витамин С допринася за нормален енергиен метаболизъм.
2 Съдържащият се в Aloe Vera Геловете за пиене витамин С допринася за нормална функция на имунната система.
3 Съдържащият се в Aloe Vera Геловете за пиене витамин С допринася за намаляване на умората и отпадналостта       

Несъмнено един от най-полулярните и купувани продукти е течната коластра:

  • Подсилва имунната система;
  • Дарява с повече жизненост;
  • Полезна при автоимунни заболявания;
  • Преборва бактериите и вирусите;
  • Полезна при висока температура;
  • Препоръчва се изключително за новородени бебета и бременни жени!

                  Коластра течна за Силна Имунна Система, LR Health and beauty Colostrum  Liquid, 125 ml - eMAG.bg                               Aloe Vera Гел за пиене Immune Plus, 1л

Публикувано: 25.05.2021 15:07