Galafarm козметични продукти за мама и бебе
Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Galafarm козметични продукти за мама и бебе

                                       Galafarm

Galafarm е частна македонска компания, чиято основна дейност е производство на фармацевтични и козметични продукти. С около 30 години опит те проектират, разработват, произвеждат и пакетират пълна гама от течни и полутвърди лекарствени форми. Производствен обект е на три нива с площ от 2500 м2, проектиран, изграден и оборудван в съответствие с изискванията на Добрата производствена практика (GMP). Оборудвани с автоматично и полуавтоматично оборудване за производство и опаковане на течни, полутвърди, твърди лекарствени форми и лаборатория за контрол на качеството. Чистите помещения са от клас 100 000 частици на м3, което ги прави идеални за разработване, производство и контрол както на фармацевтични, така и на козметични продукти.

                                                     Mum Care крем за разранени зърна на кърмачки с ланолин
ГРИЖИ ЗА МАМА SENSILIS®: Естествена грижа за кожата по време и след бременност. Повлияна от хормонални промени, кожата по време на бременност е по-чувствителна и крехка. Следователно тя изисква специални грижи през този период. Sensilis® Mam Care е естествена козметична линия, специално създадена за промените в кожата по време на бременност и след раждане.

 

                         gallery/babygal dvk
BABYGAL®
Серия за бебета и деца. Обогатен с натурални билкови екстракти от невен, бадем и зехтин и има приятен аромат. Без ПАРАБЕНИ и ИЗКУСТВЕНИ ЦВЕТОВЕ. Подхранва и не позволява зачервяване и подсичане.Доверете му се и ще се изненадате от резултатите - здрава кожа без проблеми! Крем за бебета и деца с хипоалергичен ланолин и витамини е специално създаден ефикасно да възпрепятства раздразненията и да успокоява кожата. Формулата на крема съдържа подбрани натурални активни съставки, като растителен вазелин, ланолин и витамини, които ефективно предпазват и подпомагат епителизацията на кожата. Нежният крем е предназначен за всекидневна употреба за чувствителна бебешка и детска кожа, той формира тънък водоустойчив филм, който подпомага профилактиката против подсичане, зачервяване и раздразнение на кожата, като я предпазва и същевременно възстановява естествения ѝ защитен слой и я оставя гладка и мека. 

Публикувано: 17.05.2021 14:05