Frozen - Замръзналото кралство
Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Frozen - Замръзналото кралство

Free transparent frozen 2 logo png images, page 1 - pngaaa.comDisney

Frozen е американски компютърно анимиран музикален фантастичен филм от 2013 г., продуциран от Disney Animation Studios и издаден от Walt Disney Pictures. Tой е вдъхновен от приказката на Ханс Кристиан Андерсен "Снежната кралица". Филмът изобразява принцеса, която тръгва на пътешествие заедно с леден човек, неговите северни елени и снежен човек, за да намери отчуждената си сестра, чиито ледени сили неволно са заклещили царството им през вечната зима.Принцеса Елза притежава магически сили, които й позволяват да контролира и създава лед и сняг, като често ги използва, за да играе с по-малката си сестра Анна. След като Елза случайно наранява Анна с магията си, родителите им, кралят и кралицата, водят и двамата братя и сестри в колония от тролове, водени от Гранд Паби. Той лекува Ана, но променя спомените й, така че тя да забрави за магията на Елза. Гранд Паби предупреждава Елза, че трябва да се научи да контролира силите си и че страхът ще бъде най-големият й враг. Кралят и кралицата изолират двете сестри в замъка, затваряйки вратите на замъка за своите поданици. За да защити сестра си от нейните все по-непредсказуеми сили, Елза престава да контактува с Анна, създавайки разрив между тях. Когато сестрите са възрастни, родителите им са убити в морето по време на буря.

                                                         Disney Frozen 2 - 60 pcs - Supercolor Puzzle - Clementoni

Всички момиченца много харесват Елза и Ана. За всички малки и големи фенове се произвеждат стотици продукти с лика им -  дрехи, текстил, аксесоари, игри, презовни средства, лего замръзналото кралство и много други продукти.

Детски велосипед Toimsa 14NUK чаша Magic Cup 230мл, 8+м. FROZEN PrincessLEGO Friends - Лего Магическият леден дворец на Елза - 43172

Публикувано: 28.06.2021 11:15