Nattou - бебешките приятели
Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Nattou - бебешките приятели

Nattou - бебешки плюшени приятели

Nattou възглавничка против колики 2в1 мечеЦенностите:
Пухкавите играчки за гушкане на Nattou са с Вашето бебе, докато то изследва света, когато то заспива и всички останали моменти от първите няколко месеца. Те дават на Вашето мъниче доверието, сигурността и комфорта, от които се нуждаят в най-важните ранни етапи от растежа и развитието си. Доверен приятел, на бебето Ви, мека и весела играчка за всяко предизвикателство, с което се срещне.

Nattou Мека играчка одеалце, лисицаЗад сцената:
Нашите дизайнери са специалисти по детското развитие. Те знаят как да се справят с притесненията на родителите при създаването на гушките. Тъканите и материалите са подбрани за мекота, безопасност и издръжливост, така че всяко творение на Nattou може да се справи с радостта и вълнението, което вашето бебе със сигурност ще донесе! А дизайните са цветни и ангажиращи, следвайки предложенията от последните изследвания, за да уловят и запазят интереса на вашето бебе!

Nattou Nina, Jade & Lili Collection - Musical Nina The Rabbit - Outlet Shop  For KidsИстория:
От 1988 г. Nattou проектира и произвежда игрички за най-малките приятели. Нашите меки и издръжливи материали, създават очарователна среда за Вашето мъниче, отговаряща на най-високите стандарти за качество и безопасност.
Nattou полага всички усилия, за да гарантира, че бебето Ви може да играе и да се гушка щастливо. Дизайнът на всяка играчка Nattou, проверя щателно тъканите, изрязването, шиенето, дори довършването и опаковането, за да отговарят на австралийските стандарти за безопасност. По този начин Nattou може да гарантира безопасно гушкане за Вашето бебе и спокойствие за вас.
Фирмата произвежда меки и музикални играчки, светещи играчки и лампи и страхотните столчета-люлки. Играчките, в които се вклюбиха всички деца.

Nattou - Fanny & Oscar Rocker | Nursery Furniture | Baby Accessories  Ireland | Cribs.ieКак да се грижим за любимата си играчка?
Преди да дадете новия Nattou на Вашето бебе, препоръчва се първо да го изперете. За да предпазите пухът по време на пране, можете първо да го поставите в калъфка за възглавници. Винаги спазвайте специфичните инструкции за пране, посочени на всеки Nattou. С правилната грижа ще можете да се наслаждавате на продукта си Nattou много по-дълго време. 

Може да се пере в машина при максимум 30 ° C
Не се избелват
Не се гладят
Без химическо чистене
Не сушете в сушилня

Меката кърпичка за гушкане, привличаща вниманието на бебето. Материята е нежна и приятна на допир и е подходяща от момента на раждането на вашето бебче. Към кърпичката може да се закачи залъгалка. Така винаги ще знаете къде се намира тя. Играчката - кърпа има много широко приложение. Тя става както за гушкане, така и за куклен театър

Nattou Столче-люлка, магареNattou Активна гимнастика ПЛЮШ, розоваNattou Lapidou Nightlight Rabbit - Mum n Me Baby Shop Malta

 

Публикувано: 06.05.2021 17:05