Micro® тротинетка - швейцарско качество със собствена ...
Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Micro® тротинетка - швейцарско качество със собствена скорост.

Micro Scooters

Безопасността на първо място! Нашата гама от швейцарски скутери Micro проектирани и известни със своята издръжливост. Експертно изработени, за да бъдат дълготрайни и здрави, всеки отделен скутер/тротинетка Micro преминава през тестове, за да се гарантира, че може да издържи на натиска, който детето или възрастен може да му окаже. Wim Ouboter проектира първия сгъваем алуминиев скутер преди 20 години като начин за бързо и удобно преминаване на късо разстояние.Той беше обявен за един от Топ 10 изобретателите на играчки за всички времена.

                                                                                       https://toys.bg/image/data/media/blog_posts/2/7/270db79c3a9be36a3e6cadf06771e2cc_1.jpg

Като родители знаем, че по-фините подробности са важни; микро нещата, които наистина правят най-голямата разлика. Ние правим иновации в продължение на повече от две десетилетия, за да гарантираме, че произвеждаме изключителни скутери, които издържат теста на времето (и детето). Това означава, че сме в състояние да предложим преживяване със скутери като никое друго. Инвестирайте веднъж. Нашите тротинетки са направени със сменяеми части, за да се гарантира, че с грижа те ще издържат поколенията напред.
Нашите деца се нуждаят от възможността да изразходват енергията си, преди да влязат в класната стая, вместо да бъдат вързани в колата и 25-минутното пътуване до училище всяка сутрин се оказа идеалният отговор ... и техните учители също забелязаха разлика в нивата на концентрация.
Тогава разбрахме, че пътуването със скутер може да преобрази ежедневието. Карането на скутер/тротинетка е по-зелено, по-здравословно и много по-забавно.

Микро произвеждат скутери за деца от 1 годинка до 101 :) 2 и 3-колесни скутери, електрически скутери за малки и големи, проектирани да издържат на изискванията на най-активните деца и възрастни. Триколесна стабилност, интуитивен дизайн, насочен към управление, лека рамка.

Micro за подкрепа на здравословното физическо развитие въз основа на готовността, а не възрастта.

Изследванията показват, че децата с лоша двигателна координация участват в по-малко физическа активност, имат по-висок ИТМ и са изложени на по-висок риск от сърдечно-съдови заболявания, отколкото тези, които са се възползвали от подкрепа в развитието на двигателната си координация.                                                                         Тротинетки Micro - официален вносител за България

Тези формиращи години от живота на малкото дете предоставят еднократна възможност за създаване на положителна връзка с движение, което ще продължи цял живот. Когато играта е преднамерена, това помага на детето да премине през своите етапи на физическо развитие по-бързо и с повече увереност, което означава, че те вероятно ще изпробват нови физически преживявания и ще продължат да упражняват и да се наслаждават на дейности в по-късен живот.

Детските и предучилищни продукти на Micro Scooters са проектирани да поддържат критичния етап на развитие от 12-36 месеца, които са най-подходящи за техните способности.

https://toys.bg/image/data/media/blog_posts/6/c/6c5707832b7cb53c0ac3f81f0436cc64_1.jpg

Нашата иновативна гама велосипеди за малки деца е създадена, за да помогне на малките деца да изградят баланс, координация и увереност. Велосипедът за баланс 2в1 е идеален за малки деца на възраст от 2 години. Той разполага с иновативни стабилизиращи колела, уникални за Micro Scooters.

                      https://toys.bg/image/data/media/blog_posts/1/b/1b0336e8786a8c180a5480c71312f476_1.jpg

Освен огрномната гама скутери, Micro имат и широка гама от аксесоари, подходящи за тротинетки и колела - детски каски, каски за малки деца и каски за възрастни, за да сте сигурни, че ще карате безопасно. В допълнение -  светлини, камбани, предпазни подложки и много други ще гарантира, че не само че правите безопасност, но и изглеждате страхотно. Здрави, лесни за използване и забавни, те са лесни за съхранение и транспортиране, като ви помагат да откривате, да се наслаждавате и изследвате света със собствена скорост.

Нашата гама от електрически скутери е създадена, за да изведе скутерите на следващото ниво. Мощен, но лек, oпакован с функции. Нашите леки скутери са проектирани и за скачане. С хлъзгава гънка (дори кормилото може да бъде отстранено) и компактен размер за съхранение под вашата седалка или бюро. Най-добрият спътник на пътуването. Автоматични LED светлини, които се включват при условия на слаба светлина.

Аксесоари Micro са проектирани с едновременно забавление и безопасност. Нашите емблематични каски Micro предлагат идеалното прилягане на детските глави - в редица привличащи вниманието цветове и дизайни, които гарантират, че безопасното каране е на първо място. Нашата интелигентна гама от звънци за скутери и светлини за скутери гарантират, че ездачите винаги ще бъдат виждани и чувани. С помощта на аксесоарите на всяко дете ще направи своя скутер различен - свой собствен - независимо дали гони чудовища или търси еднорози. От чанти до ръкавици, панделки до държачи за бутилки, нашите Micro аксесоари внасят цвят и много красота при всяко пътуване. Независимо дали персонализирате или промените, ще бъдете в безопасност или добавите забавление.

Публикувано: 20.04.2021 10:21