Medela - подкрепа за майки и бебета
Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

Medela - подкрепа за майки и бебета

Medela - подкрепа за майки и бебета

Основана през 1961 г. в Цуг, Швейцария от Olle Larsson, Medela продължава да се развива и днес, като собственост на семейство Larsson, като се концентрира върху две бизнес единици: „Human Milk“ и „Healthcare“. Medela е със седалище в Швейцария и има 18 дъщерни дружества, които разпространяват продуктите си в повече от 100 страни по целия свят.

Основният фокус на Medela е кърменето - като помага на майките успешно да кърмят бебетата си и да го правят, докато те самите решат. Постигането на тази цел отговорно е в основата на всичко, което правим.

Мъдрост от основателя на Медела: "Разглеждането на природата не е модна тенденция, а най-завладяващата история, която някога е била откривана. Прекарването на време, за да разгледаме естественото поведение и след това да използваме наученото, за да развием нещо наистина полезно за майката и бебето, продължава повече от цял ​​живот." - Оле Ларсон

Съществуват, за да подобрят здравето на майката и бебето чрез ползи от човешкото мляко.

С повече от 50 години подкрепа на майки и бебета, те сме нещо повече от препоръчаната марка №1 за помпа за кърма. Разполагат с пълна гама продукти за кърмене и изцеждане, предназначени да направят "пътуването" кърмене успешено.

Това дава живот и променя живота. Дори и в най-малки количества. Знаем, че майките се ангажират с кърменето - не само заради ползите за здравето, но и заради уникалната връзка, която създава. Силата на кърмата е вечна.

Медела вярват в стойността на кърмата и подкрепят призива на Кодекса на СЗО за ангажираност с кърменето.
Работят съвместно с известни университети, болници, изследователски институции и експерти по лактация по целия свят, за да разработят модерни технологии за кърмене. Тази отдаденост, съчетана с тези открития, превърна Medela в марка №1 за помпа за кърма в Америка, с иновативни продукти, предназначени за днешния родител.

Самото чудо на природата – и в същото време възможно най-естествения акт за всяко новородено – кърменето.Всички хранителни вещества, необходими за растежа и развитието на бебетата бозайници се получават от майчиното мляко. В зависимост от местообитанието и физиологическите нужди, неговият състав при различните животни е различен. То се променя и в зависимост от растежа на бебетата.
Кърмата се състои от протеини, сухи и минерални вещества, лактоза, както и мазнини (липиди).
През еволюцията на човечеството, природата се е погрижила да осигури всичко необходимо за правилното физическо и психомоторно развитие на бързо растящия детски организъм. През последните години поради различни причини - културни, социални и икономически значително намалява броят на кърмените деца. Поради това насърчаването, подкрепата и защитата на кърменето стана приоритет в работата на СЗО и УНИЦЕФ. Те подчертават необходимостта от подробна информация както за майки, така и за здравните работници.

Medela е тук да помага! Всички помпи на Medela се базират на изследователска 2-Phase Expression® технология, известна с това, че помага на майките да изпомпват повече мляко по-бързо. Medela произвеждат ръчниелектрически и двойни помпи, за удобство и предпочитание  на всяка майка. За улеснение предлагат и резервни части, за да не се налага да се инвестира в нова помпа

Медела мислят за всяка майка преди тя да е родила. Техният поддържащ колан за бременни е много полезен и удобен.

Произвеждат всичко необходимо за удобството на бебето и майката. За по-ангажираните и работеши жени, кърменето няма да е пречка с двойната електрическа помпа и бюстието за изцеждане.

Същи така, предлагат широка гама аксесоари като - прикчета за съхранение на кърмапротекторикрем за зърна, четка за почистване. Толкова удобство - една марка.

Medela Ви благодари, че сте кърмещи майки и винаги ще Ви подкрепя и помага...

Публикувано: 16.04.2021 14:14