Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Baby Spa White Lagoon - услуги за бебета

White-Lagoon-Logo_OK_blue-300x300.png

0888 91 31 33
 ул. Бяла Акация 1, Манастирски ливади, София
https://babyspa-whitelagoon.com/

В White Lagoon децата са приоритет. Затова работят заедно с най-добрите представители на разнообразни услуги, които знаят ще ви бъдат полезни, интересни и приятни. Следете за промоции и общи проекти между нас и нашите партньори. Очакват ви семинари, работилнички, консултации, фотосесии и още много изненади.

                      

Първото Baby Spa в България. С удоволствие ви представят един малък оазис за бебета, техните родители и близки. В Бялата Лагуна може да се насладите на сесия плаване в специалните ни вани, масаж, арома и солна терапия. Създадена с мисъл за най-малките и техните семейства.

Престоя в специалните вани е едно невероятно преживяване за най-малките. Това е единственото място, където те могат напълно самостоятелно да се раздвижат, да плуват, да ‘потанцуват’ във водата. Ваните в нашето baby spa са оборудвани със специални озонови филтри, които пречистват и омекотяват водата. Не се използват абсолютно никакви химикали и водата се сменя след всеки посетителНапълно чиста и мека вода, подходяща за нежната кожа на вашите бебета. Освен това ваната поддържа телесна температура за максимално отпускане.

В топлата вана бебетата се чувстват буквално като у дома си, тъй като те са израснали, все пак, заобиколени от вода. Няма нищо по-естествено за тях, от това да усещат водата около себе си. Специалисти вярват, че бебетата имат спомени от утробата и усещането на вода им напомня за първите месеци. За това и толкова много обичат да плуват.

Подходящо за бебета на 40 дена.
Плаването продължава между 15 и 45 минути, в зависимост от издръжливостта на бебето..

Baby changing table   Baby float    Baby spa baby tub

Публикувано: 22.06.2021 09:31