Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.

Baby born

                                                    Baby Born Logo - PDF - Company Logo Downloads

BABY born е марка на Zapf Creation AG.Повече от 24 милиона кукли, родени в БЕБЕ, са продадени по целия свят от пускането на пазара през 1991 г. Най-успешната концепция за игра на марката на Zapf Creation AG се обработва непрекъснато и се подсилва от нови, с любов проектирани аксесоари.Играта с BABY born никога не става скучна. Бебе, за което трябва да се грижи, приятел и спътник на големи приключения, както истински, така и въображаеми.
BABY born в продължение на 30 години тя носи забавление в детските стаи. Открийте страхотните кукли и колекции аксесоари.
Подходящи са за 0+ години - придружават дори най-малките деца от раждането. С размера си от 18 до 30 см те са идеални за малки бебешки ръце. Куклите от плат с лека PVC глава могат да се перат на ръка. Различни функции като дрънкалка в тялото насърчават бебето да играе и да открива. Във версията с батерии, нощна лампа и приспивна песен създават спокойна атмосфера и помагат на бебето да заспи.

                  Zabawki wspierające rozwój emocjonalny dziecka - Dziecięce Inspiracje

Куклите могат да насърчат първата усмивка на детето ви! Тези пухкави приятели са с меко тяло с кадифени дрехи за най-удобните сгушения някога - и са подходящи още от раждането.

БЕБЕ кукли за новородени също имат интегрирана дрънкалка, за да насърчат малките да изследват сетивата си по вълнуващ и приятен начин! С изключително меки текстури те също могат да се мият на ръка.
БЕБЕ 30 см. за деца над една година, насърчават едновременно съпричастност и креативност във вашето мъниче. С реалистични дизайни и механизми за симулиране на движение, вашето дете може да започне да си представя нови приключения и сценарии за най-добрия си приятел, използвайки ролева игра, за да научи и да осмисли света около себе си в процеса.
БЕБЕ 36 см. за деца над 2 години, започват да се учат  на грижи за бебето с малката версия на BABY born. 36-сантиметровата кукла с корпус Soft Touch има седем функции, които всички работят без батерии. Тя може да пие, да плаче и да мокри пелената. Освен да се къпе, супер подвижната такса също обича да подремва. Тя се предлага със седем аксесоари, които поддържат нейните функции.
БЕБЕ  43 см за деца над 3 години,което се нуждае от любяща грижа; понякога тя е спътник и най-добър приятел, който проследява своята кукла мама или татко, където и да отидат. Нейните 10 реалистични функции, които работят напълно без батерии, насърчават и поддържат реалистична ролева игра родител-дете. BABY born се предлага с 10 аксесоара.
БЕБЕ  за деца над 4 години, Братята и сестрите имат шест реалистични функции, които всички работят без батерии. Въпреки че са малко по-възрастни от новородено БЕБЕ, те са с еднаква височина, което им улеснява взаимстването на дрехите и аксесоарите. Куклите с меко винилово тяло имат изключително гъвкави колене и могат да стоят самостоятелно. Те обичат да се къпят и могат да изплакат истински куклени сълзи след пиене на вода. Те имат прекрасна коса, която можете да разрешете и стилирате.

BABY born My First Girl, 30cm - Doll | Alzashop.com  Buy Baby Born - Soft Touch Sister (824603) - Incl. shipping BABY born Set with beach tentBABY born 43cm Magic Boy | Smyths Toys UK

Публикувано: 25.06.2021 09:54