NUK - помощ за бременни и бебета
Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.

NUK - помощ за бременни и бебета

Семейството марка NUK® проектира и разработва превъзходни продукти, които подобряват цялостното развитие на вашето дете. Комбинирайки години на опит и доверие, те помогат за здравословните преходи на вашите деца от раждането до малкото дете.

Работят повече от 50 години, за да проектират продукти с най-високо качество, които са иновативни и научно доказани, за да подкрепят безопасното и здравословно развитие. Подкрепени от специален екип от експерти, техните продукти са създадени да съчетават науката със стила, като същевременно поддържат най-високо качество. Техните продукти не само отговарят на международните стандарти за безопасност, но ги надхвърлят. 

Високите изисквания на родителите са техния най-голям стимул: искат да окажат оптимална помощ на децата на всеки етап от тяхното развитие. 

 NUK Teat Shape - основата за всички NUK биберони и залъгалки. Заедно с интелигентна система за оразмеряване, Air System и Easy Learning System, това е основата на всички техни залъгалки и бебешки бутилки. 

Колкото е възможно по-естествено.
Устата играе ключова роля за здравословното цялостно развитие на вашето дете. Дишане, хранене, сетивно възприятие - всички тези неща изискват перфектна координация между челюстта, езика и устните. Кърменето е идеалното обучение за това от раждането нататък. С гърдите на майка си бебето се научава да координира движенията, да укрепва мускулите си и да подготвя устата си за задачите, които предстоят - никнене на зъби, дъвчене и не на последно място, говорене.Въз основа на това е разработен ортодонтският NUK биберон. Дори ако не трябва да кърмите (вече), биберонът поддържа бебето възможно най-естествено.

Медицинската основа зад този продукт е разработена от денталните лекари проф. Д-р д-р Балтерс и д-р мед.с. Мюлер. Те забелязаха преди всичко, че зърното на майката променя формата си, когато бебето се храни и едва след това се постига оптимална координация в устата. И тази специална асиметрична форма се използва като модел за всички биберони NUK и до днес.

Дупката също играе важна роля - в NUK Teats е леко компенсирана. Това означава, че млякото се смесва със слюнката и се усвоява по-лесно.

NUK Canada

NUK разполагаш с широка гама продукти за бременни и деца:
- Бременност 
-  0-6 месеца
-  6-18 месеца
-  18+ месеца
-  Кърмене
-  Бутилки и аксесоари
-  Залъгалки и аксесоари
-  Грижа за устната кухина


Публикувано: 28.06.2021 10:23