Плюшен нагряващ се Шал Овца Cozy Wrap Sheep от Intelex

Плюшен нагряващ се Шал Овца Cozy Wrap Sheep от Intelex
Плюшен нагряващ се Шал Овца Cozy Wrap Sheep от Intelex
Производител: Intelex
Модел: Cozy Wrap Sheep
Наличност: Изчерпано количество
Цена: 35.00 лв
с ДДС: 35.00 лв
К-во:
 • Продуктът е с пълнеж от обработено просо и сушена лавандула
 • Размери 54 на 13 см
 • Гаранция 6 месеца
 • Socky Dolls/Cozy Plush/Hooty/Knitted Warmers/Cozy Heads Adult/Hot Pak Body Boots/Hooty Friends/Warmies/Yoohoo&Friends

  Инструкции за употреба

  Отстранете всички етикети и се убедете, че повърхността е чиста и суха преди употреба. Прочетете упътването докрай, за да определите правилното време за нагряване. Когато продуктът се нагрява за първи път, може да забележите малко влага на повърхността, това е съвсем нормално и ще изчезне след няколко нагрявания.

  Инструкции за поддръжка

  Продуктът съдържа обработено просо и сушена лавандула. Почиствайте повърхността с влажна гъба и подсушете преди употреба. В случай на прекалено загряване, оставете продукта докато изстине напълно и не го докосвайте. Можете да изхвърлите продукта в домашния боклук ако е изхабен или увреден. Съхранявайте на хладно и сухо място. Използвайте продукта само под надзора на възрастен. Убедете се, че микровълновата е чиста, и че чинията може да се върти свободно. Запазете инструкциите за бъдеща употреба.

  -----

  Продуктът отговаря на Британски стандарт BS 8433:2004. ВНИМАНИЕ този продукт може да причини изгаряния. Избягвайте продължителен директен контакт с кожата. Внимавайте, когато вадите продуктът от микровълновата. Не поглъщайте съдържанието. Не прегрявайте. Само за употреба в микровълнова. Нагорещени продукти не бива да бъдат давани на деца под 3 години поради риск от изгаряния

  Нагряване:

  600-800W  - 2 минути

  850-1000W - 90 секунди

  Дозагрявайте само ако продуктът е със стайна температура.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър