Виж повече

http://s12.postimg.org/q2e7luv9p/how_to_use_bunker_01.jpg

 

Как се използва "The Bunker"?

Този четирисезонен foot muff се състои от две части. Мека подвижна подплата (Booster) и топъл външния слой. С помощта на двата слоя заедно или поотделно  "The Bunker" е подходящ за много различни метеорологични условия. В студени, остри зимни дни, можете да използвате и двата слоя заедно. Ако времето е малко по-топло, можете да използвате само външния слой без вътрешната облицовка. А ако през лятото всичко , което ви трябва е мека постелка за седалката, използвайте само вътрешната облицовка. The Bunker е изработен от дишаща материя, която е специално разработена за Lodger.

За какво служат връзките на "The Bunker"?

Чрез издърпване на връзките можете да оформите комфортна качулка за вашето бебе. Както знаем, децата губят повечето от топлината си чрез главата. Захващайки връзките в специалните джобчета, вие гарантирате уюта и топлината на вашето бебе и дори в най-студеното време то ще бъде защитено от атмосферните влияния.

Каква е разликата между обикновените чувалчета и този foot muff?

The Bunker е вариация на чувалче, която използва същия метод на завиване. С помощта на този прост метод  Bunker може лсено да се закопчава и откопчава по всяко време и е по-удобен от другите чувалчета, които използват ципове. За да поставите детето си в количка, всичко, което трябва да направите, е да загърнете трите страни на Foot muff- а и вашето дете е настанено удобно. The Bunker се отваря и затваря лесно с велкро. И когато влезете  на закрито, всичко, което трябва да направите е да отворите The Bunker отгоре.