Плюшен нагряващ се Пингвин Cozy Plush Pengiun Warmies

Плюшен нагряващ се Пингвин Cozy Plush Pengiun Warmies
Плюшен нагряващ се Пингвин Cozy Plush Pengiun Warmies
Производител: Intelex
Модел: Cozy Plush Pengiun
Наличност: Изчерпано количество
Цена: 35.50 лв
с ДДС: 35.50 лв
К-во:
 • Продуктът е с пълнеж от обработено просо и сушена лавандула
 • Размери около 25 см
 • Socky Dolls/Cozy Plush/Hooty/Knitted Warmers/Cozy Heads Adult/Hot Pak Body Boots/Hooty Friends

  Инструкции за употреба

  Отстранете всички етикети и се убедете, че повърхността е чиста и суха преди употреба. Прочетете упътването докрай, за да определите правилното време за нагряване. Когато продуктът се нагрява за първи път, може да забележите малко влага на повърхността, това е съвсем нормално и ще изчезне след няколко нагрявания.

  Инструкции за поддръжка

  Продуктът съдържа обработено просо и сушена лавандула. Почиствайте повърхността с влажна гъба и подсушете преди употреба. В случай на прекалено загряване, оставете продукта докато изстине напълно и не го докосвайте. Можете да изхвърлите продукта в домашния боклук ако е изхабен или увреден. Съхранявайте на хладно и сухо място. Използвайте продукта само под надзора на възрастен. Убедете се, че микровълновата е чиста, и че чинията може да се върти свободно. Запазете инструкциите за бъдеща употреба.

  -----

  Продуктът отговаря на Британски стандарт BS 8433:2004. ВНИМАНИЕ този продукт може да причини изгаряния. Избягвайте продължителен директен контакт с кожата. Внимавайте, когато вадите продуктът от микровълновата. Не поглъщайте съдържанието. Не прегрявайте. Само за употреба в микровълнова. Нагорещени продукти не бива да бъдат давани на деца под 3 години поради риск от изгаряния

   

  Дозагрявайте само ако продуктът е със стайна температура.

  виж повече

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър