Сова 3836

Сова 3836
Производител: Hansa Toys
Модел: 3836
Наличност: В наличност
Цена: 100.00 лв
с ДДС: 100.00 лв
К-во:

Сова 3836 (L 18 x B 6 x H 33 cm)  на фирмата Hansa.

Совоподобните (Strigiformes) са разред изключително нощни птици. Разделят се основно на две групи, козодои и сови. Имат изключително добро зрение и слух, някои видове са развили примитивни форми на ехолокация, подобно на прилепите. Зрението е бинокулярно, вратните прешлени са силно подвижни и осигуряват 360° зрителен обхват, без да се променя положението на тялото. Повечето видове са хищници. Нощни птици, хранят се с основно с животинска храна, като дребни бозайници, птици, риби, насекоми и други. Гнездят в хралупи и непристъпни скали. Малките се излюпват слепи и безпомощни, и двамата родители се грижат за тях.

Инструкции за употреба за играчка HANSA

Този артикул е произведен само от нови материали и отговаря на международни стандарти за сигурност: EN71, АSTMF 96386, АS1647, ВS5665. Моля, отстранете етикета и пластмасовия държач преди да дадете играчката на дете.

Препоръчва се за деца над 3 годишна възраст.

За да почистите продукта, използвайте мек парцал, сапун и топла вода, за да отстраните мръсотията. След това ползвайте чист влажен парцал, за да отстраните сапуна. Оставете да изсъхне и вчешете нежно. Само продукти БЕЗ музикални движения, вътрешна тел и декорирани с боя повърхности могат да бъдат прани в перална машина с температура до 30 градуса.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър