Френска кокошка 5620

Френска кокошка 5620
Производител: Hansa Toys
Модел: 5620
Наличност: В наличност
Цена: 104.00 лв
с ДДС: 104.00 лв
К-во:

Френска кокошка 5620 (L 28 x B 20 x H 30 cm) на фирмата Hansa.

Домашните кокошки са одомашнена форма, а не подвид средноголеми птици от семейство Фазанови (Phasianidae). Биват: пиле - млади новоизлюпени, неоперени и вече оперени, но незрели птици, петел - мъжка птица, съответно незряла и зряла, кокошка - женска кокошка снасяща яйца, квачка - женска кокошка с развит мътачен инстинкт, който след излюпване преминава в майчин. Кокошките са всеядни и при свободно отглеждане тяхна храна са както семена, треви и листа, така и червеи, охлюви и дори по-едри животни, като гущери и мишки. Продължителност на живот - между 5 и 11 години. Средно тегло - между 1.5 и 5 кг. Инкубационния период за едно яйце е около 3 седмици.

Инструкции за употреба за играчка HANSA

Този артикул е произведен само от нови материали и отговаря на международни стандарти за сигурност: EN71, АSTMF 96386, АS1647, ВS5665. Моля, отстранете етикета и пластмасовия държач преди да дадете играчката на дете.

Препоръчва се за деца над 3 годишна възраст.

За да почистите продукта, използвайте мек парцал, сапун и топла вода, за да отстраните мръсотията. След това ползвайте чист влажен парцал, за да отстраните сапуна. Оставете да изсъхне и вчешете нежно. Само продукти БЕЗ музикални движения, вътрешна тел и декорирани с боя повърхности могат да бъдат прани в перална машина с температура до 30 градуса.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър