Клайдесделски кон 5443

Клайдесделски кон 5443
Производител: Hansa Toys
Модел: 5443
Наличност: В наличност
Цена: 207.95 лв
с ДДС: 207.95 лв
К-во:

Клайдесделски кон 5443 (L 45 x B 18 x H 31 cm)  на фирмата Hansa.

Конят (Equidae) е опитомен еднокопитен бозайник представител на семейство Коне. Има дълги и тънки крака, приспособени за бързо бягане. Развит е само третият (средният) пръст, който е облечен с копито, а вторият и четвъртият са рудиментарни. Бременността продължава около 335 – 340 дена и обикновено раждат само по едно малко. Малките много бързо се изправят на крака и са способни след няколко часа да ходят заедно с майката. Хранят се със сено, слама, люцерна, овес, ръж, царевица, ечемик, моркови, цвекло, картофи, силаж, ябълки, круши и зелена (прясна) трева.

Инструкции за употреба за играчка HANSA

Този артикул е произведен само от нови материали и отговаря на международни стандарти за сигурност: EN71, АSTMF 96386, АS1647, ВS5665. Моля, отстранете етикета и пластмасовия държач преди да дадете играчката на дете.

Препоръчва се за деца над 3 годишна възраст.

За да почистите продукта, използвайте мек парцал, сапун и топла вода, за да отстраните мръсотията. След това ползвайте чист влажен парцал, за да отстраните сапуна. Оставете да изсъхне и вчешете нежно. Само продукти БЕЗ музикални движения, вътрешна тел и декорирани с боя повърхности могат да бъдат прани в перална машина с температура до 30 градуса.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър