Далматинец 4709

Далматинец 4709
Производител: Hansa Toys
Модел: 4709
Наличност: В наличност
Цена: 103.35 лв
с ДДС: 103.35 лв
К-во:

Далматинец 4709 (L 26 x B 15 x H 26 cm) на фирмата Hansa.

Далматинът (Furlinos) e хърватска порода домашно куче отглеждано до Втората Световна война в Хърватия главно от местни италианци с кожа, покрита с петна, най-често черни, но също понякога кафяви или други цветове (ако са кръстосани или заради генетични грешки). Когато се родят нямат петна, и че докато растат, петната са появяват по цялото им тяло. Този процес свършва, когато станат на една година. Ноктите и носът са със същия цвят като петната. Далматина е средно едро куче, силно и издръжливо. Спокойно преодолява дълги преходи. Пропорциите на тялото му са изключително хармонични. Височината в холката 48-58 см и тегло от 16 до 25 кг.

Инструкции за употреба за играчка HANSA

Този артикул е произведен само от нови материали и отговаря на международни стандарти за сигурност: EN71, АSTMF 96386, АS1647, ВS5665. Моля, отстранете етикета и пластмасовия държач преди да дадете играчката на дете.

Препоръчва се за деца над 3 годишна възраст.

За да почистите продукта, използвайте мек парцал, сапун и топла вода, за да отстраните мръсотията. След това ползвайте чист влажен парцал, за да отстраните сапуна. Оставете да изсъхне и вчешете нежно. Само продукти БЕЗ музикални движения, вътрешна тел и декорирани с боя повърхности могат да бъдат прани в перална машина с температура до 30 градуса.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър