Детска чаша Heart & Wings

Детска чаша Heart & Wings
Детска чаша Heart & Wings
Производител: ROCK STAR BABY
Модел: Детска чаша Heart & Wings
Наличност: В наличност
Цена: 25.00 лв
с ДДС: 25.00 лв
К-во:

Време е да направите и малкото си съкровище една истинска Рок звезда - с продуктите от серията Rock Star Baby на барабаниста на Bon Jovi - Тико Торес!

Чашата е с вместимост 340 мл.

  • Всяка чаша е снабдена с практичен отвор за пиене.
  • Изработена е от високо качествени материали. Продуктът НЕ съдържа Бисфенол А.
  • Продуктът е подходящ за деца, навършили 36 месеца.

Продуктът отговаря на Европейската норма - EN 14350.

Инструкции:

Чашата е снабдена с удобна капачка за пиене, която децата лесно могат да ползват сами, като така остават защитени от поливане. Чашата е изключително лека и нечуплива. Практичната защитна капачка защитава от повреда и замърсяване чашата.
предназначена за активни и независими деца над 3 години. Продуктът НЕ съдържа Бисфенол А. 
Внимание! За безопасността и здравето на Вашето дете този продукт трябва да се използва само под надзора на възрастен. Продължителното смучене на течности може да причини гниене на зъбките. Винаги проверявайте температурата на храната преди хранене. Всички компоненти, които не използвате, трябва да се държат далеч от деца. Дребните детайли могат да бъдат погълнати и това до доведе до задавяне. С оглед на безопасността, отворът не може да бъде разглобен.
Почистване: Дезинфекцирайте капачката-винт, в която се съдържа капачката за пиене, преди първата употреба, като я сложите във вряща вода за 3 минути. Всички недекорирани чаши могат да бъдат изварени. За чаши, които имат декорации отвън, почиствайте само под гореща течаща вода с мек почистващ препарат и ги изплакнете само с вода. Не поставяйте срещу пулверизатор или пара, защото това ще повреди декорацията. Всички компоненти на чашата за пиене  могат да бъдат поставяни на горния рафт на миялна вашина (до 55 градуса по Целзий). Не използвайте никакви агресивни почистващи препарати, абразивни гъби или химически субстанции. Те могат да повредят материала. 
Инструкции за употреба: 
Тествайте всички компоненти преди употреба. Изхвърлете при първи признаци на повреда или неустойчивост. Не излагайте чашата и отвора за пиене на директна слънчева светлина или други източници на топлина. Това може да увреди материала. С цел да се предотврати опарване, уверете се, че горещите течности са се охладили преди да ги поставите в чашата. Не използвайте чашата за хранене или съхранение на гореща храна (над 30 градуса по Целзий). Не е подходяща за газирани напитки, защото в такъв случай защитата от протичане не е гарантирана. Уверете се, че детето Ви не тича или ходи, докато пие. Не позволявайте на детето си да спи с чашата в уста. 
Продуктът отговоря на EN 143.
Моля, пазете продукта и инструкциите за ползване. 

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър